Over de VPVA

 VPVA > Vereniging Particuliere eigenaren (van verhurende en niet-verhurende) Vakantieverblijven Ameland

Doelstellingen en activiteiten van de vereniging

Wat wij doen als vrijwillig bestuur van Vereniging Particuliere eigenaren Vakantieverblijven Ameland is Belangenbehartiging: gevraagd en ongevraagd advies geven, deelnemen aan de verschillende overlegorganen op Ameland. Beheren van onze communicatie-site vve.site-nl en  boekingssite www.ameland-site.nl.
Het vrijwillige bestuur is vertegenwoordigd in onder andere de Klankbordgroep die advies geeft aan de VVV Ameland en praat mee over het promotiebeleid van de toeristische sector. Er is jaarlijks overleg met de gemeente. Tevens is contact met belangenverenigingen en ondernemers op Ameland. VPVA volgt het Amelander nieuws op de voet en speelt in op relevante ontwikkelingen.

VVE-site.nl (ons communicatie website voor zowel verhurende als niet-verhurende particuliere eigenaren)

Bent u eigenaar van een vakantieverblijf (vakantiehuis, caravan, chalet, appartement, B & B, pension of groepsverblijf) op Ameland? Dan bent u van harte welkom bij de VPVA.

Leden van de VPVA hebben de beschikking over deze communicatie website, een medium om onderling te communiceren. Tevens worden hierop van belang zijnde documenten geplaatst (verslagen ALV, Nieuwsbrief, informatie over ontwikkelingen op Ameland e.a.) om de leden op de hoogte te houden. Wilt u lid worden? De jaarlijkse contributie bedraagt € 35,00 (+ eenmalige administratiekosten ad €10, betaling automatische incasso). Tevens worden uw belangen behartigd en wordt u aangemeld voor onze communicatie website www.vve-site.nl Vereniging Particuliere eigenaren Vakantieverblijven Ameland.

Ameland-site.nl (voor verhurende particuliere eigenaren)

Bent u als lid eigenaar van een verhurend vakantieverblijf (vakantiehuis, caravan, chalet, appartement, B & B, pension of groepsverblijf) op Ameland?  Dan kunt u uw verblijf tevens plaatsen op ons verhuur platform www.ameland-site.nl

De vakantieverblijven van de VPVA staan overzichtelijk vermeld en zijn makkelijk vindbaar; deze site geeft de verhurende leden de mogelijkheid hun verblijf/verblijven op een echte Amelander site te presenteren.

Aanmelden kan via de tab 'Verhuur uw accommodatie'' rechtsboven op de home-pagina. 

De advertentiekosten bedragen € 60 per advertentie per jaar, betaling door middel van automatische incasso. Voor leden geldt dan een jaarlijkse contributie van € 20.

Opzegging lidmaatschap

Alleen schriftelijk mogelijk per e-mail te sturen aan secretaris@ameland-site.nl uiterlijk voor 1 oktober voorafgaand aan het nieuwe kalenderjaar. 

Algemene Ledenvergadering

De VPVA organiseert jaarlijks een ALV op Ameland.

Het vrijwillige bestuur

Voorzitter: Marjo Wildvank - voorzitter@ameland-site.nl | Amsterdam
Secretaris: Anneke Nieboer - secretaris@ameland-site.nl | Ballum
Penningmeester: Leo van de Woestijne

Bestuurslid: Kees Kuijper

Support VvE site.nl: Anneke Nieboer - secretaris@ameland-site.nl | Ballum

Support Ameland-site.nl: Anneke Nieboer

 

De zekerheid van: