Over de VPVA

 VPVA > Vereniging Particuliere eigenaren (van verhurende en niet-verhurende) Vakantieverblijven Ameland

Doelstellingen en activiteiten van de vereniging

Wat wij doen als vrijwillig bestuur van Vereniging Particuliere eigenaren Vakantieverblijven Ameland is Belangenbehartiging: gevraagd en ongevraagd advies geven, deelnemen aan de verschillende overlegorganen op Ameland en onze communicatie-site vve.site-nl en tevens boekingssite www.ameland-site beheren.
Het vrijwillige bestuur is vertegenwoordigd in onder andere de Klankbordgroep die advies geeft aan de VVV Ameland, is betrokken bij de monitoring en praat mee over het promotiebeleid van de toeristische sector. Er is jaarlijks overleg met de gemeente en contact met belangenverenigingen en ondernemers op Ameland. VPVA volgt het Amelander nieuws op de voet en speelt in op relevante ontwikkelingen.

VVE-site.nl (voor zowel verhurende als niet-verhurende particuliere eigenaren)

Bent u eigenaar van een vakantieverblijf (vakantiehuis, caravan, chalet, appartement, B & B, pension of groepsverblijf op Ameland? Dan bent u van harte welkom bij de VPVA.

Alle  leden van de VPVA hebben de beschikking over deze communicatie website, een medium om onderling te communiceren. Tevens worden van belang zijnde documenten geplaatst (verslagen ALV, Nieuwsbrief, informatie over ontwikkelingen op Ameland e.a.).

Wilt u lid worden? De jaarlijkse contributie bedraagt € 35,00 (+ eenmalige administratiekosten ad €10, betaling automatische incasso). Tevens worden uw belangen behartigd en wordt u aangemeld voor onze communicatie website www.vve-site.nl Vereniging Particuliere eigenaren Vakantieverblijven Ameland.

Ameland-site.nl (voor verhurende particuliere eigenaren)

Bent u als lid eigenaar van een verhurend vakantieverblijf (vakantiehuis, caravan, chalet, appartement, B & B, pension of groepsverblijf) op Ameland?  Dan kunt u uw verblijf tevens plaatsen op ons verhuur platform www.ameland-site.nl

De vakantieverblijven van de VPVA staan overzichtelijk vermeld en zijn makkelijk vindbaar; deze site geeft de verhurende leden de mogelijkheid zich op een echte Amelander site te presenteren.

Aanmelden kan via de tab 'aanmelden nieuwe leden' rechtsboven op de pagina. Let op: eenmaal een account aangemaakt, wacht dan rustig even af. We verwerken gemiddeld  1x per week nieuwe leden. 

De advertentiekosten bedragen € 55 per jaar, betaling automatische incasso.

Opzegging lidmaatschap

Alleen schriftelijk/per e-mail te sturen aan secretaris@ameland-site.nl uiterlijk voor 1 oktober voorafgaand aan het nieuwe kalenderjaar. 

Algemene Ledenvergadering

De VPVA organiseert jaarlijks een ALV op Ameland en/of op het vaste land.

Het vrijwillige bestuur

Voorzitter: Marjo Wildvank - voorzitter@ameland-site.nl | Amsterdam
Secretaris: Anneke Nieboer - secretaris@ameland-site.nl | Ballum
Penningmeester: Theo Wildervank - penningmeester@ameland-site.nl | Goutum

VvE site.nl: Anneke Nieboer - secretaris@ameland-site.nl | Ballum

Ameland-site.nl: Anneke Nieboer en Tineke van der Wal

 

De zekerheid van: