Culinair genieten van Amelands Produkt

Na een strandwandeling of fietstocht door de prachtige duinen wordt u verwelkomd door de gastheren en gastvrouwen. Vanuit alle strandpaviljoens heeft u zicht op het wijdse panorama van strand en zee.

Een voortdurend wisselend decor van lucht, water en zand, waarin de meeuwen hun spel spelen. De terrassen bieden een plek om te ontspannen in de luwte van de glazen wanden. 

Amelands Produkt

Hoe goed is het om de bijzondere eigenschappen van je omgeving te kennen en te waarderen! De zuivere lucht, de zilte wind, de weldadige rust. "Een ontdekking van samenspel tussen mens en natuur", gevat in zorgvuldigheid en respect. De vruchten hiervan zijn kwalitatief hoogwaardige Amelander produkten. Ze worden op ambachtelijke en duurzame wijze door op Ameland gevestigde bedrijven geproduceerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van de pure eilander grondstoffen. Het resultaat verdient dit Amelands keurmerk. In de vele restaurants kunt u hiermee kennis maken.

Ontdek Amelands Produkt, zoals de meerval, de oesters, kokkels, harderfilet, zeebaars, het lamsvlees, duinkonijn, wilde gans, zuivelprodukten, mosterd, rundvleeskroket, rundvlees (Herreford koeien), boerenkaas, roggebrood, ijs, honing, bier, Amelander likeur, e.v.a.

 

De zekerheid van: